Laagri Tervise jõusaal on saanud endale uue nime ja läbinud põhjaliku uuenduskuuri!

Suve alguses käima läinud uuenduskuur on jõudmas lõpusirgele, mille tulemusel on Klubi saanud endale uue nime ja läbinud värskenduse jõusaali ruumides. Siinkohal on hea meel anda Sulle lühiülevaade, millised uuendused said tehtud ja loodame, et nüüdsest on Sinu treeningelamus meie klubis veelgi parem.

Uus klubi nimi – Via Fitness
Pärast pikki arutelusi ja erinevate nimevalikute kaalumisi, sai klubi uueks nimeks Via Fitness, mis on inspireeritud ladina keelsest sõnast VIA – eesti keelses tähenduses teekond, suund, õige valik jms. Meie klubi mõistes tähendab see tervislikku eluteed või trendikat “fitness” elustiili, mis loodetavasti inspirireerib ja pöörab ka Sind rohkem tervislikku eluviisi usku.

Jõusaalis rohkem ruumi ja paremad treeningtingimused
Remonttööde tulemusel tekkis jõusaali juurde märkimisväärselt kasulikku treeningpinda – ringi said paigutatud jõu- ja aeroobsed masinad. Planeeringusse lisandus paljude huviliste lemmik, peeglitega ümbritsetud venitusnurk… Jess, nüüd on Sul olemas nurk, kus saad rahulikult kõhulihaseid treenida ja treeningujärgselt ennast venitada.

Meedia- ja nutiajastu jõusaalis
Kõik meie aeroobsed masinad on varustatud personaalse 24” teleriga ja kust saad vaadata oma lemmik seriaali või spordiülekannet, kulutades samaaegselt kaloreid jooksulindil, crosstraineril või spinneril. Parema elamuse saamiseks võta kaasa kõrvaklapid ja naudi TV-ülekannet koos heliga.

Värsked riietus- ja dushiruumid
Nii naiste kui meeste riietusruumid on saanud põhjaliku värskenduse. Maitseka sisekujundusega riietusruumid said värsked peeglitega puidust tasapinnad enda hoolitsemiseks ja juuste kuivatamiseks. Samuti on dushiruumid saanud uued kaasaegsed seina- ja põrandaplaadid koos klaasist vaheseintega dushiruumides. 🙂

Saun on parem kui kunagi varem
Aurusaunad on läbinud põhjaliku remondi, mis hõlmab endas uut mosaiikplaati koos hubase LED valguse ja kalibreeritud aurusauna küttesüsteemiga.

Sügis on käes ja treeninghooaeg algamas. Tule külasta Via Fitnessi ja tutvu uuenenud spordisaaliga.

Kohtumiseni,
Via Fitness