Uuenenud Via Fitnessis toimus avatud uste päev

18. septembril toimus uuenenud Via Fitnessis sügishooaja alguse ja klubi uuenduste puhul avatud uste päev, kuhu olid oodatud kõik jõusaali ja rühmatreeningute huvilised. Sellel pühapäevasel päeval olid meie klubis treeningud tasuta ja kõik kuukaardid 20% soodsamad. Pole paha eksju 😉
Kusjuures sellel aastal toimunud avatud uste päev oli rekordilise populaarsusega ja meie klubi külastas rohkem inimesi kui kunagi varem. Siinkohal võikski võtta selle toreda päeva kokku ja meenutame, mida põnevat sel päeval tegime.

Rühmatreeningud igale maitsele

Avatud uste päeval pakkus kõige rohkem huvi inimestele just uuenenud Via Fitnessi rühmatreeningute programm. Päev oli tihedalt sisustatud erinevate rühmatreeningutega, mis võimaldasid huvilistel saada tuttavaks meie treeneritega ja saada aimu, mida treeningutel teeme. Tutvumistreeninguid oli kokku 9 ja iga üks neist kestis 30 minutit. Rühmatreeninguid oli 3-st erinevast valdkonnast: jõuharjutustele, tantsuliigutustele ja venitamisele orienteeritud treeningud. Suur huvi oli kõigi treeningute suhtes, kuid pealt näha suurimat kõmu tekitas Kuubalt pärit treener Yakut LatinoMix treeningul. Kui Sa mingil põhjusel avatud uste päevale ei jõudnud, siis loe meie rühmatreeningute kohta lähemalt ja tule proovima

Personaalne nõustamine

Jõusaali külastajatele olid abiks ja nõu andmas meie personaaltreenerid. Sel päeval külastas meie klubi mitu inimest, kes polnud varem jõusaali treeninguga kokku puutunud. Pea meeles, kunagi pole hilja ennast käsile võtta ja alustada treeningutega. Meil kõigil oli kunagi esimene kord ja sellistel puhkudel tulevad appi meie personaaltreenerid, kes aitavad Sul lahti mõtestada eesmärgid ja koostada sobiva treeningprogrammi. Loodame, et suutsime sel päeval nii mõndagi inspireerida ja anda tõuke alustamaks treeningutega ning teha esimesed sammud oma enesetunde parandamiseks.

Proteiinipannkoogid

Ära unusta, et treeningutega käsi-käes on oluline ka õigesti toituda. Seega mõtlesime, et küpsetame sellel tähtsal päeval tervislikke pannkooke, mis on kõrge proteiini sisaldusega ja ei sisalda peaaegu üldse nisujahu ega ka suhkrut. Pannkoogid said üle valatud patuvabade kastmetega, mis sisaldavad suhkru asemel looduslikku magusainet Stevia. Meie tootevalikus on sellest aastast suur hulk kõrge proteiini sisaldusega tooteid, mis on toetavad kenasti Sinu jõusaalitreeninguid. Via Fitness valikust leiad pannkoogipulbreid, valgujooke, vitamiine, patuvabu kastmeid, shakereid jpm.
pannkoogid-small

Aeroobne treening ja TV-ülekanne

Kas sa teadsid, et uuenenud Via Fitnessis on nüüdsest iga aeroobse masina ees personaalne 24” telekas, mis võimaldab sul jälgida treeningut tehes spordiülekandeid, lemmik seriaali või mõnda muud tv-kavas olevat saadet? Jah, täpselt nii see ongi…nüüd saad kaloreid põletades jälgida teleülekannet – ühendades kõrvaklapid, kuuled lisaks pildi nägemisele ka heli.  Sel pühapäeval juhtus telekast tulema F1, mida kannab üle Viasat Sport Baltic. Asjahuvilised kasutasid võimalust ja jälgisid spordiülekannet, samal ajal treeningut tehes.
telekad-small