Värskelt uuenenud Via Fitness spordiklubis toimub avatud uste päev!

Värskelt uuenenud Via Fitness spordiklubis toimub avatud uste päev!

Meie värskelt uuenenud spordiklubi on uksed lahti alles mõned päevad ja suurem avamispidu on alles ees! Nimelt kutsume kõiki meie klubi liikmeid ja uusi huvilisi avatud uste päevale, mis leiab aset 17 septembril 2017. Sellel päeval on spordiklubi külastamine kõigile täiesti tasuta ning lisaks kõik klubikaardid 20% soodsama hinnaga.

Võibolla oled juba kuulnud, et meie spordiklubi on läbinud taas ühe põhjaliku uuenduskuuri, mille raames vahetasime välja kõik jõusaali- ja kardioseadmed täiesti uute viimase malli seadmete vastu – tootjaks on USA ettevõte Life Fitness. Lisaks värskendasime kogu spordiklubi sisekujundust, vahetasime põrandakatte ja panime uue valgustuse. Tule külasta meid ja tutvu uuendatud spordiklubiga!

Avatud uste päeval alustame rühmatreeningute tutvustamisega kell 11:00 ja lõpetame 15:05 Taipoksi treeninguga. Sellel päeval on kõik treeningud lühendatud kujul ehk kestavad 30 minutit, mis võimaldab soovi korral osa võtta ka mitmest näidistreeningust.

Lisaks rühmatreeningutele pakume jõusaali huvilistele võimalust tutvuda meie uue jõusaali- ja kardiovarustusega. Kohal on ka personaaltreenerid, kes vajadusel tutvustavad seadmeid ja nõustavad treeningplaani koostamisel.

Tutvu ka rühmatreeningute kavaga: