Projekti “Kevadel bikiinifitnessi lavale” võistlejate tutvustus

Projekti “Kevadel bikiinifitnessi lavale” võistlejate tutvustus

Võibolla oled märganud meie spordiklubis treenimas kauneid ja tugevaid naisi, kes haaravad enda kasutusse pea pool saali? Ilmselt ikka oled 😉 Tegemist on sügisel alguse saanud projekti “Kevadel bikiinifitnessi lavale” võistlejatega, kes treenivad usinalt oma eesmärkide täitumise poole.

2017 aasta sügisel kuulutas Via Fitness Spordiklubi välja konkurssi, mille raames soovisime leida 7 tahtmist täis naisterahvast, kes sooviksid panna enda keha ja vaimu proovile ning kogeda midagi täiesti uut oma elus – astuda kevadel Via Fitness võistlustiimis bikiinifitnessi lavadele võistlema. Seda kõike muidugi meie klubi treenerite Andrese ja Marii juhendamisel ning personaalselt võistlejatele loodud treening- ja toitumisplaani alusel. Me olime väga üllatunud kui palju kandidaate võttis konkursist osa, mistõttu valiku tegemine ei osutunud lihtsaks, kuid vaatamata sellele saime hakkama. Täpsustuseks ütleks veel nii palju, et meie esmärk kindlasti ei olnud leida inimesi, kellel on varasem võistluskogemus ning eesmärgid kõrgemad kui lihtsalt väärikalt osalemine. Selle projekti eesmärgiks on eelkõige uued elu kogemused ja väljakutsed, fitnessi baasteadmiste omandamine ning loomulikult eneseületamine.

Kui me alustasime 7 võistlejaga, siis tänaseks on meid alles 5. Oleme jõudnud oma ettevalmistusega väga kriitilisse staadiumisse – võiks lausa öelda, et nüüd läheb alles tõeliseks pingutamiseks ja kannatamiseks, sest algamas on viimistlemine ehk kaalulangetamise periood. Paar kuud veel ja olemegi kohal.

Kes need tüdrukud siis on? Saame nendega tuttavaks ja vaatame, mis nad ise asjast arvavad.

Reelika (35):

Reelika

“Sport on olnud alates väiksest koolieast osa minu elust. Kümme kooliaastat tegelesin murdmaasuusatamisega, kuid kõrgkooli suundudes jäi see ja teised kestvusalad pigem hobiks ja lihtsalt hea enestunde allikaks.

Pärast kahe järjestikuse lapse saamist tekkis soov kestvusaladele vahelduseks tegeleda lisaks ka jõutreeningutega. Võistlustel osalemise idee sai alguse Via Fitnessi reklaamist bikiinifitnessi konkurssil osalemise kohta, kuhu otsiti kandidaate ning kuhu ma abikaasa õhutusel ka kandideerisin. Kuna jõutreeningute spetsiifikat ise ei tunne ning olles hetkel kolme ja peagi kahe aastaseks saava lapsega kodune, tundus hea ajastus midagi uut elus proovida. Trenni juures meeldib kõige enam füüsiline pingutus ja silmapaistvad muutused lihaste arengus.”

Birgitt (39):

Birgitt

“Vanus 40 naiste elus on nö pöördepunkt ja tavaliselt mitte paremuse ja sportlikkuse poole, vaid tavaliselt vastupidi. Seepärast otsustasin, et panen end proovile ja vaatan kas saan hakkama millegi uuega ja kui kaugele välja jõuan. Olen kogu elu olnud sportlik, käinud trennis, soov ja tahtejõud on olemas, puudus aga konkreetne väljakutse millegi saavutamiseks.

Bikiinifitness tundus mulle huvitav, kuna selles on kõike: füüsiline koormus kogu kehale, tervislik toitumine kui ka konkreetne eesmärk. Usun, et saan tunda ennast kõike seda tehes hästi või isegi suurepäraselt. Loomulikult tuuakse nendel võistlustel esile: naise ilu, tugev ja hästi treenitud füüsis, naiselik graatsia ja seksapiilsus. Milline naine ei sooviks seda kõike saavutada?”

Rebecca (19):

Rebeca

“Väikesest saati olen tegelenud palju spordiga. Alustasin kergejõustikuga, millega olen tegelenud juba 7 aastat. Paar aastat tagasi avastasin enda jaoks jõusaalitreeningud. Bikiinifitness on pakkunud mulle huvi juba mõnda aega, kuna mulle meeldib end proovile panna, siis antud ala pakub mulle nii uusi teadmisi toitumises kui ka enese treenimises. Lisaks saab laval näidata naiselikku ilu, mis on saavutatud järgides kindlaid eesmärke. Trenni juures meeldib mulle kõige enam see, et näen enda kehal soovitud tulemusi ja see annab hea enesetunde. Suvel otsisin erinevaid klubisid, kus bikiinifitnessiga algust teha ning leidsin tee Via Fitnessini.”

Erika (22):

Erica

“Minu tee trenni oli sama, mis igal teisel inimesel. Tahtsin kaalust alla võtta ning saada ilusat ja treenitud keha. Läksin jõusaali, aga kuna ma ei teadnud, mida seal teha, siis alguses käisin erinevates rühmatreeningutes. Kui tehnika vaba raskustega oli enam-vähem selge, hakkasin vaikselt jõusaalis käima. Trenni olen teinud nüüdseks 3 aastat. Vanuses 14-15 käisin tantsutrennides ja kunagi varasemalt tegelesin ka võrkpalliga.

Trenni juures kõige rohkem meeldib ennast iga kord proovile panna ja midagi uut katsetada. Peale trenni on väga hea meel pisikese edusammu üle ja muidugi meeldib mulle töö tulemusi näha. Ideele võistlema minna tulin, kui nägin Via Fitnessi kodulehel väljakutset astuda lavale sellel kevadel. Tahtsin oma võimekust katsetada ning mõtlesin, et see väljakutse on mulle.”

Riti (28):

Riti

“Oma elu jooksul olen väga vähe kokku puutunud trenniga, kuni ühel päeval mõtlesin midagi uut proovida. Jõusaal oli täpselt ideaalne koht selle jaoks. Nii saigi võetud eratreener ja vaikselt treenima hakatud. Nähes toimuvaid positiivseid muutuseid enda keha juures tekkis huvi võistlemise vastu. Mõtetel on tugev jõud ja peagi jõudis minuni Via Fitnessi kuulutus osaleda projektis “Kevadeks lavale”. Enam ei olnud pikemalt mõtlemist, sest jõusaalist oli saanud igapäevane lemmik tegevus.”

Meie võistlejad treenivad jõusaalis umbes kuus korda nädalas, seega võimalus nendega kohtuda on üsna suur. Kui juhtud tüdrukui nägema, tervita ja soovi edu kevadistel võistlustel 😉