Via Fitness alustab uut aastat avatud uste päevaga. Tasuta treeningud ja 20% soodustus liikmetasudelt!

Via Fitness alustab uut aastat avatud uste päevaga. Tasuta treeningud ja 20% soodustus liikmetasudelt!

Uuel aastal, uue hooga. 20.01.2019 kutsume kõiki uusi ja juba tuttavaid jõusaali ning rühmatreeningute huvilisi Via Fitness Spordiklubi avatud uste päevale, kus tutvustame klubi poolt pakutavaid treeninguid ning aitame lükata Sinu trennihooaja käima 😊

Tihedalt sisustatud päeva alustame jõusaali grupitreeninguga, mis leiab aset kell 11:00 Relika Merilai ja Andres Reitsniku eestvedamisel. Treenerid tutvustavad meie kubi kaasaegseid jõusaaliseadmeid ja viivad läbi ühe näidistreeningu valitud harjutuste ja selgitustega.

Kell 12.30 külastab meid Via Fitness Spordiklubi esindav värske maailmameister ja Eesti bikiinifitnessi esinumber Arida Muru ning viib läbi vestlustunni teemal “Treeninguid toetav toitumine”. Arida jagab oma kogemusi ja vastab küsimustele treeningute ja toitumisega seonduvatel teemadel.

Tihedalt sisustatud päev jätkub meie spordiklubis toimuvate rühmatreeningute tutvustamisega. Treeningud toimuvad ajavahemikus 14:00 – 16:40 ning iga tutvustav treening kestab vastavalt päevakavale 30 minutit. Seega vali endale päevakavast sobivad rühmatreeningud ja tule proovi järgi. Eelnev registreerumine rühmatreeningutele ei ole nõutud.

Lisaks rühmatreeningutele pakume jõusaali huvilistele võimalust tutvuda meie jõusaali- ja kardiovarustusega. Kohal on ka personaaltreenerid, kes vajadusel tutvustavad seadmeid ja nõustavad treeningplaani koostamisel.

Pane tähele! Avatud uste päeval on spordiklubi külastamine TASUTA ja kehtib Via Fitness eripakkumine, mille raames on kõik klubikaardid -20%.

Kohtumiseni avatud uste päeval.

Via Fitness