Aprill on südamekuu! Via Fitnessis aprillis mitmed üritused ja eripakkumised

Aprill on südamekuu! Via Fitnessis aprillis mitmed üritused ja eripakkumised

Aprillis tähistatakse tervise arengu instituudi eestvedamisel Eestis südamekuud. Kogu aprillikuu vältel toimuvad erinevad üritused üle kogu Eesti, mille eesmärk on juhtida inimeste tähelepanu südametervisele ja terviseprobleemide ennetamisele liikumise abil.

Ka Via Fitness korraldab südamekuu puhul mitmeid üritusi. Muuhulgas oled oodatud osa võtma meie ühistreenimise projektist ning seminarilt. Lisaks leidub ka eripakkumisI uutele liitujatele.

Uutele liikmetele soodustused

Ainult aprillikuus on kõik Via Fitness spordiklubi kaardid (paketid) uutele liitujatele tavahinnast 20% soodsamad ja esmane konsulatsioon personaaltreeneriga kõigest 15 eurot (tavahind 40 eurot). Tutvu meie spordiklubi pakettidega:
http://viafitness.ee/hinnakiri/

Pühapäeviti koos jooksma!

Alates 9. aprill alustame pühapäeviti Taipoksi treeneri Mac Ojasmaa eestvedamisel ühise jooksuprojektiga, mille eesmärk on üheskoos liikuda ja treenida värskes õhus. Ühistreeningu kestvus koos täiendavate venitusharjutustega on orienteeruvalt 1 tund. Jooksuga alustame Via Fitnessi spordiklubist ja teeme seda rahulikus tempos. Jooksudistants saab olema vahemikus 6-8 km sõltuvalt raja valikust, ilmast jms. Pühapäevane jooksmine on aprillis kõigile tasuta ja ei vaja täiendavat registreerimist!

Ühine jooksmine leiab aset aprillis järgnevatel kuupäevadel ja kellaaegadel:

  • 9 aprill 2017 kell 10:30
  • 16 aprill 2017 kell 12:00
  • 23 aprill 2017 kell 10:30

Jõusaali personaaltreening grupile (2-4 inimest)

Kolmapäeviti kell 18:00 – 19:00 toimub jõusaalis personaaltreeneri Marii Olivia Malve eestvedamisel personaaltreeningu stiilis jõusaalitreening väikesele grupile. Ühe korraga saab osaleda kuni 4 inimest ja ühe treeningu maksumus on 15 eurot. Rohkem informatsiooni ja registreermine:
http://viafitness.ee/project/personaaltreening-grupile-2-4/

Toitumis- ja treeningalane seminar “Saleda keha hind”

21.04.2017 kell 19.15 toimub Via Fitnessi aeroobikasaalis esmakordselt toitumis- ja treeningalane seminar, mille alapealkirjaks on “Saleda keha hind”.

Seminari viivad läbi kahekümne aastase kogemusega personaaltreenerid Lennart Steinberg ja Eric Brauer, kelle nõuandeid järgides on parema enesetunde, tervise ja füüsilise vormi saavutanud väga paljud inimesed.

Seminari kestvuseks on ligikaudu 1.5 tundi ja seal käsitletakse järgmisi teemasid:

  • Milline füüsiline vorm on minu jaoks sobiv?
  • Mida pean soovitud füüsilise vormi nimel tegema?
  • Millest peab loobuma?

Seminaril osalemine on kõigile klubiliikmetele tasuta ja mitte klubiliikmetele 10 eurot.

NB! Üritusele on kohtade arv piiratud, mistõttu kohti jagub vaid kiirematele. Registreerumine lõpeb 19.04.2017 südaöösel. Rohkem infot ja registreerimine üritusele:
http://viafitness.ee/2017/03/30/toitumis-ja-treeningalane-seminar-saleda-keha-hind/