Via Fitness läbib augusti lõpus uuenduskuuri – tipptasemel seadmed, uuenenud sisekujundus! Spordiklubi suletud al 25.08.2017 orienteeruvalt 10-ks päevaks

Hea Via Fitness Spordiklubi külastaja,

Lõpuks ometi saame jagada Sinuga suurepärast uudist. Võibolla oled poole kõrvaga kusagilt juba kuulnud meie plaanidest teha veel üks uuenduskuur, eesmärgiga muuta meie treeningtingimused ja -keskkond veelgi paremaks. Igal juhul nüüd on kuulujuttude aeg läbi ja asi paigas – kõik vajalikud ettevalmistustööd on tehtud ning see tõepoolest saab juhtuma! 😃

25.08.2017 sulgeme Via Fitness Spordiklubi orienteeruvalt 10-ks päevaks, et alustada remonttööde ja jõusaali seadmepargi välja vahetamist. Tulemas on täiesti uued viimase põlvkonna preemium klassi kardio- ja jõusaaliseadmed maailma ühelt tuntumalt seadmete tootjalt Life Fitness. See on uus tase treeningelamuse osas võrreldes meie praeguste seadmetega ja meile teadaolevalt ei ole selliseid seadmeid ka üheski teises Eesti spordiklubis.

Lisaks seadmepargi uuendamisele teeme ka remonttöid ning loome klubis uue sisekujunduse, parandame saali valgustust ja paneme uue seadmete aluse põrandakatte (spordipõrand). Põnevad ajad on ees ootamas – loodame, et ootad uuendusi sama palju kui meie ja tuled pärast spordiklubi remonti meid uudistama.

Kuna tegu on küllaltki mahuliste uuendustega, siis praegusel hetkel ei oska me kindlat päeva öelda, kuna uuenenud spordiklubi avame, kuid kindlasti juhtub see ajavahemikus 04.09.2017 – 11.09.2017. Hoiame Sind toimuvaga kursis meie kodulehel, Facebookis ja e-maili vahendusel. Täname Sind mõistva suhtumise eest.

Kõike paremat soovides,

Via Fitness kollektiiv